Uutiset

5.10.2017REMONTTI VALMIS :)Lue lisää »4.4.2017NYT MEILTÄ FRANTSILAN NOKKOSTUOTTEET 💚Lue lisää »31.3.2017RIPSET&KULMAT SYYSKUOSIIN !!!Lue lisää »31.1.2017BOHO KOKO KOMEUDESSAAN NYT MEILTÄ :)Lue lisää »

Tervetuloa!

Suupankuja 3
33960 Pirkkala
puh. 045-6192228

Aukioloajat
Ma - Pe 9-18
La 9-15

...joustamme aukioloissa tilanteen mukaan !

www.jmhiusteam.com

HALUAMME PANOSTAA KOTIMAISEEN JA

LUOMUUN MYYNTITUOTTEISSAMME !!!

ekokuva_5.pngsensido-cream-color-2_jpg_1337075030.jpgSensiDO Cream Color on hajusteeton hiusväri,joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Ylöjärvellä,se on siis todellinen lähituote !

Sävymaailma ja ideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia. Väreistä on karsittu kaikki turha kemikaali pois ja ne tunnetaan allergiaystävällisinä sekä puhtaan ilman kampaamo-edelläkävijänä.

Ekokampaamo palveluissa meillä on käytössä RADICON luomutuotetut sertifioidut erittäin laadukkaat kasvivärit !

Natural Mente
natural_mente.jpg


On italialainen LUOMU tuotesarja,joka perustuu puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin.Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia,biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja. Tuotteet on pakattu maissista(paitsi korkki) ja ne voidaan kompostoida biojätteen kanssa !

Tuotteet ovat hurmaavan tuoksuisija ja ovat saavuttaneet suurensuosion että positiivisen palauteryöpyn ;)

Valmistaja on myös sitoutunut uusiutuvan energian käyttöön ja tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan alueen omalla tuulivoimalla !!!

BO.HO

Boho_4.pngRanskalainen Bo.ho tarjoaa korkealuokkaisia luomumeikkejä,jossa yhdistyvät oikeudenmukaisuus ja edulliset hinnat !

Meikkituotteissa yhdistyvät mielekkäät ja iloiset sävyt sekä syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Missiomme on että luomumeikit ovat kaikkien saatavilla !!!

Sen lisäksi että ainesosamme ovat luonnosta,olemme huomioineet ympäristön suojelun pakkauksissamme.

FARFALLA

Tämä Sveitsiläinen laadukas luomusarja nyt meiltä !!!

farfalla_2.jpg

Farfalla on kehittänyt kaikille hiustyypeille omat luonnoliset tuotteet. Ne on

valmistettu valikoiduista, uusiutuvista luonnon raaka-aineista: kasviuutteista,

eteerisistä öljyistä ja kasvien luonnollisista pesevistä aineosista. Ne eivät

sisällä synteettisiä hajusteita, silikonia, väri-tai säilöntäaineita. Parabeedit

ovat synteettisiä säilöntäaineita ja niitä Farfallan tuotteissa ei ole.

Farfalla käyttää aina kun se on mahdollista,luomuviljeltyjä raaka-aineita. Suurimmalla osalla Farfallan tuotteista on kolmen tähden NaTrue -serfikaatti,jolloin yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua.

 

FRANTSILAN LUOMUYRTTITILAN TUOTTEET:Frantsila_logo.jpg

 Täysin kotimainen frantsila valmistaa omien reseptien mukaisesti,luontoa säästäen ja ilman eläinkokoeita, SUOMEN puhtaasta luonnosta kerätyillä yrteillä !!!

Meillä myynnissä frantsilan shampoot,hoitoaineet ja nokkos tuotteita <3

MUOTOILU TUOTTEET:

Four Reasonin Black Edition on premiun-tason KOTIMAINEN muotoilu tuotesarja ja edustaa uusinta hiusteknologiaa,jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation,joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen.

Black Edition-sarja tuo ammattilaistason muotoilutuotteet kaikkien ulottuville-fiksuun Four Reason hintaan !!!

 SIM SENSITIVE on toinen kotimainen muotoilu sarjamme joka panostaa puhtaanilman laatuun. DS-muotoilusarja on hajusteeton ja sopii herkistyneille sekä allergisille. Siitä on riisuttu kaikki tarpeeton,tinkimättä tuotteiden tehokkuudesta !!!

 

 FourReasons_BlackEdition_Ryhma_pieni.tif

simin_tuotteet.jpg