Uutiset

5.10.2017REMONTTI VALMIS :)Lue lisää »4.4.2017NYT MEILTÄ FRANTSILAN NOKKOSTUOTTEET 💚Lue lisää »31.3.2017RIPSET&KULMAT SYYSKUOSIIN !!!Lue lisää »31.1.2017BOHO KOKO KOMEUDESSAAN NYT MEILTÄ :)Lue lisää »

Tervetuloa!

Suupankuja 3
33960 Pirkkala
puh. 045-6192228

Aukioloajat
Ma - Pe 9-18
La 9-15

...joustamme aukioloissa tilanteen mukaan !

www.jmhiusteam.com

Hinnasto ja tietoa palveluista !

   KASVIVÄRJÄYKSET:


   - LYHYET HIUKSET                   98e
   - PUOLIPITKÄT HIUKSET         115e
   - PITKÄT HIUKSET                    125-140e  (hinnat sisältävät leikkauksen,sekä savipesun)

   Tarvittaessa esivärjäys,yleensä voimakkaasti harmaantuneille hiuksille lisätään hintaan +20%
   Puhdistushoito ennen kasvivärjäystä savella tai merilevällä 25-35e

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  -Intialainenpäänhieronta n.60 min.(sis.hieronnan,pesun ja kuivauksen)  49e
 
  -Intialainenpäänhieronta ja savi/turve tai merilevä puhdistus n.1.5h
  (sis.hieronnan,puhdistuksen,pesun ja kuivauksen)   75e
 
  -Puhdistushoito savella/turpella tai merilevällä n.45 min.(sis.puhdistus,pesu ja kuivaus)  49e

  -Energialeikkaus n.1.5h (sis.hieronnan n.30min.leikkaus sekä tarvittaessa kuivaus)  75-85e

 

INTIALAINENPÄÄNHIERONTA:

Vanhaan Intialaiseen hoitoon pohjautuva päänhieronta lisää veren kiertoa ja rentouttaa jännitystä käsivarsien,hartioiden,niskan ja pään seudulla. Hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Se on kehon kokonaisvaltainen rentouttava hoito joka auttaa mm.päänsärkyyn, kehon jännitystiloihin,hiuspohjan verenkierto vahvistuu,tressin tunteet helpottavat !
KERROTHAN JOS OLET SAIRAS,LÄÄKEKUURILLA TAI OLET RASKAANA !

HOIDOT:

Merilevä
Merilevällä on hiuksia syväpudistava ja kirkastava vaikutus.Se poistaa hiuksesta tehokkaasti epäpuhtaudet ja raskasmetallit.Merilevä on myös hyvin hoitava ja sopii erityisesti hennoille,hauraille ja vaalennetuille hiuksille !

Turve
Hoitoturpeella on terapeuttinen ja parantava vaikutus. Se sisältää paljon hiuksia ja päänahkaa hoitavia ainesosia ja hivenaineita. Turpeella voi hoitaa hiuspohjan monia iho-ongelmia,kuten hilsettä,pälvikaljua ja psoriaasista !

Savi
Savi on erittäin tehokkaasti puhdistava aine. Savi puhdistaa silikoni-jäämät,kuona-aineet sekä ilmasta tulevat myrkyt.Se puhdistaa myös tehokkaasti hiusjuuren kraaterit ja edistää näin ollen hiusten kasvua. Sopii erityisesti tukkeutuneelle ja rasvaiselle päänahalle,sekä voimakkaiden lääkekuurien jälkeen(esim.antibiootin) !

ENERGIALEIKKAUS:

Kokonaisvaltainen hoidollinen hiustenleikkaus johon kuuluu intialainenpäänhieronta.Se on hyvin tekninen ja tarkka leikkaus jossa kunnioitetaan hiuksen omia kasvusuuntia. Sillä pyritään saamaan hiuksista toimivat ilman joka aamuista vaivannäköä.Se lisää hiuksissa olevaa taipuisuutta ja usein hiukset ovat leikkauksen jälkeen tuuheammat sekä elävämmän näköiset. Energialeikkauksen voi tehdä kaikkiin pituuksiin ja malleihin ja se toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti !

KASVIVÄRJÄYS:

Kasviväreillä saadaan aikaan kauniita luonnollisia värejä riippuen hiusten omasta väristä ja aikaisemmista käsittelyistä !
Meillä on käytössä Radicon luomutuotetut sertifioidut kasvivärit.

Kuvateksti

Kuvateksti