Ekokampaajapalvelut

ENERGIALEIKKAUS:

 

Kokonaisvaltainen hoidollinen hiustenleikkaus johon kuuluu intialainenpäänhieronta.Se on hyvin tekninen ja tarkka leikkaus jossa kunnioitetaan hiuksen omia kasvusuuntia. Sillä pyritään saamaan hiuksista toimivat ilman joka aamuista vaivannäköä.Se lisää hiuksissa olevaa taipuisuutta ja usein hiukset ovat leikkauksen jälkeen tuuheammat sekä elävämmän näköiset. Energialeikkauksen voi tehdä kaikkiin pituuksiin ja malleihin ja se toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti !

 

KASVIVÄRJÄYS:

 

Kasviväreillä saadaan aikaan kauniita luonnollisia värejä riippuen hiusten omasta väristä ja aikaisemmista käsittelyistä. Meillä on käytössä Radicon luomutuotetut sertifioidut kasvivärit.

 

INTIALAINENPÄÄNHIERONTA:

 

Vanhaan Intialaiseen hoitoon pohjautuva päänhieronta lisää veren kiertoa ja rentouttaa jännitystä käsivarsien,hartioiden,niskan ja pään seudulla. Hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Se on kehon kokonaisvaltainen rentouttava hoito joka auttaa mm.päänsärkyyn, kehon jännitystiloihin,hiuspohjan verenkierto vahvistuu,tressin tunteet helpottavat !

KERROTHAN JOS OLET SAIRAS,LÄÄKEKUURILLA TAI OLET RASKAANA !

 

 

HOIDOT:

 

Merilevä

Merilevällä on hiuksia syväpudistava ja kirkastava vaikutus. Se poistaa hiuksesta tehokkaasti epäpuhtaudet ja raskasmetallit. Merilevä on myös hyvin hoitava ja sopii erityisesti hennoille,hauraille ja vaalennetuille hiuksille.

Turve

Hoitoturpeella on terapeuttinen ja parantava vaikutus. Se sisältää paljon hiuksia ja päänahkaa hoitavia ainesosia ja hivenaineita. Turpeella voi hoitaa hiuspohjan monia iho-ongelmia kuten hilsettä, pälvikaljua ja psoriaasista.

Savi

Savi on erittäin tehokkaasti puhdistava aine. Savi puhdistaa silikoni-jäämät,kuona-aineet sekä ilmasta tulevat myrkyt. Se puhdistaa myös tehokkaasti hiusjuuren kraaterit ja edistää näin ollen hiusten kasvua. Sopii erityisesti tukkeutuneelle ja rasvaiselle päänahalle sekä voimakkaiden lääkekuurien jälkeen(esim.antibiootin).