Tuotteet

Panostamme kotimaiseen ja luomuun myyntituotteissamme

 

 

SensiDO Cream Color on hajusteeton hiusväri joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Ylöjärvellä, se on siis todellinen lähituote.

Sävymaailma ja ideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia. Väreistä on karsittu kaikki turha kemikaali pois ja ne tunnetaan allergiaystävällisinä sekä puhtaan ilman kampaamo-edelläkävijänä.

Ekokampaamo palveluissa meillä on käytössä RADICON luomutuotetut sertifioidut erittäin laadukkaat kasvivärit sekä KOTIMAISET EKOPHARMAN ihanat hehkuvan täyteläiset kasvivärit !

 

 

 

 

 

 

Natural Mente

 

NaturalMenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta hiustenhoitoon. Kasvit on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Natural Mente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja paukkaksessa ! Sarja on hyvin monipuolinen, kunnioittaen jokaista hiuslaatua.

Lisäksi tuotteet ovat hurmaavan tuoksuisia <3

 

BOHO
 

Ranskalainen Boho on korkealuokkainen LUOMUMEIKKISARJA, jossa yhdistyvät oikeudenmukaisuus ja edulliset hinnat !

Meikkituotteissa yhdistyvät kauniit ja iloiset sävyt sekä syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Missio on että luomumeikit ovat kaikkien saatavilla !!!

Sen lisäksi että ainesosat ovat luonnosta, on huomioitu myös ympäristönsuojelu pakkauksissa.

 

EKOPHARMA

 

Ekopharma on KOTIMAINEN LUOMU ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteidemme aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Hiustenhoitosarjoja on HILLA(kosteuttava), KARPALO(hiuspohjaa hoitava), MUSTAHERUKKA(herkälle), VADELMA(tuuheuttava) SEKÄ TYRNI(rakennetta) !

 

 

PALASHAMPOOT JA SUOLASAIPPUAT

 

CATTECO on pieni kotimainen perheyritys Nurmijärvellä maaseudulla. Siellä valmistuvat nämä ihanaakin ihanemmat KÄSINTEHDYT LUOMU shampoo/hoitoaine-ja suolasaippuapalat.

Valikoimasta löytyy shampoo-ja kasviöljypohjaiset tuotteet hiustenpesuun. Terveen-ja hyvinvoivanihon MUST tuote SUOLASAIPPUA, sekä hoitoainepalat erityyppisille hiuksille.

Suosittelemme lämpimästi  kokeilemaan <3

 

 

 

 

FRANSILAN luomuyrttitilan tuotteet

 

Täysin kotimainen Frantsila valmistaa omien reseptien mukaisesti,luontoa säästäen ja ilman eläinkokoeita SUOMEN puhtaasta luonnosta kerätyillä yrteillä. Meillä myynnissä frantsilan shampoot, kasvoöljyjä sekä erillaisia kausituotteita. 

 

 

 

 

MUOTOILUTUOTTEET

 

SIM SENSITIVE on kotimainen muotoilusarjamme joka panostaa puhtaanilman laatuun. DS-muotoilusarja on hajusteeton ja sopii herkistyneille sekä allergisille. Siitä on riisuttu kaikki tarpeeton,tinkimättä tuotteiden tehokkuudesta !!!

 

Myynnissä on myös muutamia muita yksittäisiä luomutuotteita/sarjoja sekä kausituotteita mitkä ovat loistavia ideoita mm. lahjaksi tai tuliaiseksi !

 

                                       TERVETULOA OSTOKSILLE