Tuotteet

Panostamme kotimaiseen ja luomuun myyntituotteissamme

 

 

SensiDO Cream Color on hajusteeton hiusväri joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Ylöjärvellä, se on siis todellinen lähituote.

Sävymaailma ja ideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia. Väreistä on karsittu kaikki turha kemikaali pois ja ne tunnetaan allergiaystävällisinä sekä puhtaan ilman kampaamo-edelläkävijänä.

Ekokampaamo palveluissa meillä on käytössä RADICON luomutuotetut sertifioidut erittäin laadukkaat kasvivärit sekä KOTIMAISET EKOPHARMAN ihanat hehkuvan täyteläiset kasvivärit !

 

 

 

 

 

 

Natural Mente


On italialainen LUOMU tuotesarja,joka perustuu puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin. Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja. Tuotteet on pakattu maissista (paitsi korkki) ja ne voidaan kompostoida biojätteen kanssa !

Tuotteet ovat hurmaavan tuoksuisia ja ovat saavuttaneet suurensuosion että positiivisen palauteryöpyn :)

Valmistaja on myös sitoutunut uusiutuvan energian käyttöön ja tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan alueen omalla tuulivoimalla !!!

 

BOHO
 

Ranskalainen Bo.ho tarjoaa korkealuokkaisia luomumeikkejä, jossa yhdistyvät oikeudenmukaisuus ja edulliset hinnat !

Meikkituotteissa yhdistyvät kauniit ja iloiset sävyt sekä syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Missio on että luomumeikit ovat kaikkien saatavilla !!!

Sen lisäksi että ainesosat ovat luonnosta, on huomioitu myös ympäristönsuojelu pakkauksissa.

 

EKOPHARMA

 

Ekopharma on KOTIMAINEN LUOMU ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteidemme aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Hiustenhoitosarjoja on HILLA(kosteuttava), KARPALO(hiuspohjaa hoitava), MUSTAHERUKKA(herkälle), VADELMA(tuuheuttava) SEKÄ TYRNI(rakennetta) !

 

 

PALASHAMPOOT

 

Savon Stories palashampoot ovat käsintehdy LUOMU tuote Ranskasta. Kylmäsaippuoidut, eli raw menetelmällä valmistetut palashampoot ovat näin säilyttäneet ainesosat aidoimmillaan. Tuotesarjasta löytyy banaani,cocos ja rasulsavi ihanuudet ! AIVAN MIELETTÖMIÄ. . .

 

 

 

 

FRANSILAN luomuyrttitilan tuotteet

 

Täysin kotimainen Frantsila valmistaa omien reseptien mukaisesti,luontoa säästäen ja ilman eläinkokoeita SUOMEN puhtaasta luonnosta kerätyillä yrteillä. Meillä myynnissä frantsilan shampoot,hoitoaineet ja NOKKOS tuotteita. 

 

 

 

MUOTOILUTUOTTEET

 

SIM SENSITIVE on kotimainen muotoilusarjamme joka panostaa puhtaanilman laatuun. DS-muotoilusarja on hajusteeton ja sopii herkistyneille sekä allergisille. Siitä on riisuttu kaikki tarpeeton,tinkimättä tuotteiden tehokkuudesta !!!

 

Myynnissä on myös muutamia muita yksittäisiä luomutuotteita sekä kausituotteita mitkä ovat loistavia ideoita mm. lahjaksi tai tuliaiseksi !

 

                                       TERVETULOA OSTOKSILLE